EXPERTI IN CONSTRUCTII

Magnum Expert Building este o companie care a luat nastere in anul 2011 si reuneste tineri profesionisti cu o notabila experienta in domeniul constructiilor. In proiectele intreprinse, cerintele clientilor au stat la baza proiectelor arhitecturale, totusi amprenta personala este cea care face diferenta – transforma apartamentele in camine!

CALITATE

În fiecare proiect accentul principal este pus mereu pe raportul dintre calitatea materialelor folosite si confortul spatiului locativ fara a afecta costul final.

Istoricul

service_2

MAGNUM EXPERT BUILDING este o companie care a luat nastere in anul 2011 si reuneste tineri profesionisti cu o notabila experienta in domeniul constructiilor.

Misiunea

photo-1416339684178-3a239570f315

Atat in proiectele noastre, intreprinse in trecut, cat si in proiectele rezidentiale prezente, am tinut mereu cont de cerintele clientilor nostri si anume: tipul de proiect, bugetul stabilit, perioada si metoda de constructie, respectand arhitectura proiectului dezvoltat.

Viziunea

img_1356

In viziunea noastra, exista un balans impus prin metoda de constructie – tehnica si practica, prin care metoda de constructie se preteza proiectului stabilit de catre client.

Modalitati flexibile de plata

IMG_1746

In privinta modalitatilor de achizitie, oferim suport in vederea gasirii unui partener de incredere pentru finantare. Totodata, pentru cei care vor sa achite din timpul executiei, venim in intampinare cu reduceri considerabile.