• Ne asiguram ca dispunem in santier de toate materialele, echipamentul si serviciile necesare.
  • Avem semnate parteneriate cu diversi subcontractori.
  • Oferim asistenta in procesul de obtinere a autorizatiilor necesare.
  • Monitorizam planul de executie, precum si fluxul de numerar.
  • Mentinem o evidenta exacta cu privire la tot ceea ce se intampla pe santier.
  • Ne asiguram ca santierul dispune de masuri de securitate si siguranta.

Privire de ansamblu

In calitate de antreprenor general, ne focusam in special pe crearea unui climat de incredere si onestitate la cel mai inalt nivel in relatia cu clientii nostri.

Relatia cu clientii reprezinta un element-cheie in cadrul viziunii companiei noastre. In acest sens, ne axam pe cultivarea si mentinerea unei relatii foarte stranse de colaborare cu clientii nostri, incercand sa le intelegem nevoile si sa-i ajutam pentru a-si atinge obiectivele inca de la inceput.

Totodata, avem in vedere oferirea de servicii de calitate in constructii, fara a face rabat in acest sens si incercam sa intuim cerintele clientului. Pentru noi un proiect este considerat de succes doar atunci cand un client se declara pe deplin multumit.

Proiecte durabile si de calitate

Magnum Expert Building este o companie care ofera toata gama de servicii necesare in domeniul constructiilor, planificand proiecte cu maxima atentie, la cele mai inalte standarde, in conformitate cu bugetul clientului. Echipa noastra dispune de suficienta experienta pentru a administra orice fel de proiect, de la momentul conceperii si pana la finalizarea completa, si cu succes, a acestuia.

Colaboram cu arhitecti talentati, ingineri si subcontractori cu o larga experienta in domeniu pentru a va garanta un proiect durabil, de calitate si de care sa fiti pe deplin multumit.