Antreprenor general

Antreprenor general

In calitate de antreprenor general, ne focusam in special pe crearea unui climat de incredere si onestitate la cel mai inalt nivel in relatia cu clientii nostri. Oferim solutii complete pentru orice tip de constructie.

Detalii

Preconstructie & Planificare

Preconstructie & Planificare

Echipele noastre de proiectanti – de la manageri si supraveghetori pana la estimatori si ingineri – lucreaza intens impreuna cu designerii si clientii pentru a identifica solutii de reducere a costurilor, fara a compromite calitatea proiectului.

Detalii

Managementul constructiilor

Managementul constructiilor

Consideram ca rolul nostru este ca si al unui avocat – ne asiguram ca proiectul este planificat si construit conform bugetului dvs., oferind calitate la cel mai inalt nivel.

Detalii

Proiecte speciale

Proiecte speciale

Din experienta noastra stim ca nu toate proiectele se incadreaza intr-o categorie specifica si ca cerintele sunt diferite. In acest sens, proiectantii si designerii nostri colaboreaza cu clientii in vederea construirii de proiecte care sa respecte cerintele acestora.

Detalii

Design-Constructie

Design-Constructie

Pilonul principal de la baza filozofiei noastre este increderea. Conferind incredere intre proprietar, contractor si inginer se creeaza o sinergie remarcabila care aduce succesul proiectului si clienti multumiti.

Detalii

Constructii durabile

Constructii durabile

In calitate de profesionisti in constructii, punem accent pe sustenabilitatea tuturor proiectelor si intelegem ca avem o mare responsabilitate atat in protejarea mediului inconjurator, cat si in constructia de cladiri durabile si rezistente.

Detalii

DORITI SA LUCRATI CU NOI?

Va invitam sa ne contactati pentru a stabili o intalnire in acest sens cu expertii nostri in constructii.

Contactati-ne