Privire de ansamblu

In calitate de profesionisti in constructii, punem accent pe sustenabilitatea tuturor proiectelor si intelegem ca avem o mare responsabilitate atat in protejarea mediului inconjurator, cat si in constructia de cladiri durabile.

Proiecte durabile si de calitate

Magnum Expert Building vizeaza implementarea tehnologiilor care asigura sustenabilitatea proiectelor, protejarea mediului inconjurator, precum si atingerea obiectivelor fixate de catre clienti impreuna cu echipa noastra de ingineri si cu arhitectii.
Realizam analize complexe atat la nivelul costurilor, cat si in privinta acuratetii implementarii elementelor de design si a procurarii materialelor.

Compania noastra ofera toata gama de servicii necesare in domeniul constructiilor, planificand proiecte cu maxima atentie, la cele mai inalte standarde, in conformitate cu bugetul clientului. De asemenea, echipa noastra dispune de suficienta experienta pentru a administra orice fel de proiect, de la momentul conceperii si pana la finalizarea completa, si cu succes, a acestuia.

Colaboram cu arhitecti talentati, ingineri si subcontractori cu o larga experienta in domeniu pentru a va garanta un proiect durabil, de calitate si de care sa fiti pe deplin multumit.

  • Ne asiguram ca dispunem in santier de toate materialele, echipamentul si serviciile necesare.
  • Avem semnate parteneriate cu diversi subcontractori.
  • Oferim asistenta in procesul de obtinere a autorizatiilor necesare.
  • Monitorizam planul de executie, precum si fluxul de numerar.
  • Mentinem o evidenta exacta cu privire la tot ceea ce se intampla pe santier.
  • Ne asiguram ca santierul dispune de masuri de securitate si siguranta.