• Ne asiguram ca dispunem in santier de toate materialele, echipamentul si serviciile necesare.
  • Avem semnate parteneriate cu diversi subcontractori.
  • Asistenta in procesul de obtinere a autorizatiilor necesare.
  • Monitorizam planul de executie, precum si fluxul de numerar.
  • Mentinem o evidenta exacta cu privire la tot ceea ce se intampla pe santier.
  • Ne asiguram ca santierul dispune de masuri de securitate si siguranta.

Privire de ansamblu

Consideram ca rolul nostru este ca si al unui avocat – ne asiguram ca proiectul este planificat si construit conform bugetului dvs., oferind calitate la cel mai inalt nivel.

Filosofia noastra in managementul constructiilor se bazeaza pe dezvoltarea unei relatii interactive, incluzive intre client, echipa noastra de constructii si firmele de design.

Procesul de management demareaza de la startul proiectului si pana cand acesta este finalizat complet, atunci cand cladirea este complet functionala si toti membrii echipei sunt multumiti.

Proiecte durabile si de calitate

Magnum Expert Building este o companie care ofera toata gama de servicii necesare in domeniul constructiilor, planificand proiecte cu maxima atentie, la cele mai inalte standarde, in conformitate cu bugetul clientului. Echipa noastra dispune de suficienta experienta pentru a administra orice fel de proiect, de la momentul conceperii si pana la finalizarea completa, si cu succes, a acestuia.

Colaboram cu arhitecti talentati, ingineri si subcontractori cu o larga experienta in domeniu pentru a va garanta un proiect durabil, de calitate si de care sa fiti pe deplin multumit.