• Ne asiguram ca dispunem in santier de toate materialele, echipamentul si serviciile necesare.
  • Avem semnate parteneriate cu diversi subcontractori.
  • Oferim asistenta in procesul de obtinere a autorizatiilor necesare.
  • Monitorizam planul de executie, precum si fluxul de numerar.
  • Mentinem o evidenta exacta cu privire la tot ceea ce se intampla pe santier.
  • Ne asiguram ca santierul dispune de masuri de securitate si siguranta.

Privire de ansamblu

Pilonul principal de la baza filozofiei noastre pentru design si constructie este increderea. Conferind incredere intre proprietar, contractor si inginer se creeaza o sinergie remarcabila care aduce succesul proiectului si clienti multumiti.

MAGNUM EXPERT BUILDING a construit imobile cu regim de înălțime D+P+2E/4E, tip Condominium care integrează Garsoniere și Apartamente cu 2, 3 sau 4 camere.

Prin structura spațiului în care sunt plasate clădirile, ansamblul permite o distribuție echilibrată între spațiile comune și cele individuale.

Materialele folosite in construcția imobilelor provin de la producători lideri pe piață în domeniul materialelor de construcții. Atât în structura de rezistență dar și la finisajele interioare au fost folosite materiale prietenoase cu mediul care nu prezintă risc biologic sau alergenic.

Cum construim

Construcția imobilelor este plasată pe o fundație tip Radier General iar structura de rezistență este compusă din cadre de beton armat cu zidarie din caramidă.

Izolația termică a cladirilor, la exterior , este asigurată de o zidărie de caramidă placată cu polistiren de 10 cm grosime și tencuială decorativă iar la interior cu o placare gips-carton și vată minerală de 5 cm care de asemenea conferă fiecarui apartament o excelenăa izolație fonică.

Pereții comuni ai apartamentelor au același tip de zidărie de caramidă și placaj gips-carton cu vată minerală de 5 cm pe ambele parți ale peretului, ceea ce reprezintă o metoda viabilă și eficientă în confortul fonic al fiecărui spațiu locativ.
Tâmplăria exterioară este de PVC cu geam tip TRIPAN, reducând aproape la minim pierderea de caldură înregistrată la nivelul geamurilor.