Detaliile proiectului

Un nou CONCEPT URBAN

Apartamente de 3 si 4 camere in vile in cadrul ansamblului White Homes Concept.

Arhitectura deosebita si finisaje de ultima generatie

Datorita arhitecturii deosebite care v-o propunem in cadrul ansamblului White Homes Concept, am integrat atat la interior cat si exterior finisaje de ultima generatie care asigura confortul de lunga durata a familiei tale!

Localizat in apropiere de metrou si de centrele comerciale
Ansamblul este localizat intr-o zona in plina dezvoltare a orasului, dar ferit de zgomotul si agitatia urbana, in imediata vecinatate a statiilor de metrou Nicolae Teclu si Anghel Saligni (cu magistrala catre Piata Unirii – circa 15 minute pana in centrul orasului), precum si a marilor centre comerciale – Auchan, Metro, Decathlon, Jysk.

Camere Spatioase pentru intimitatea Familiei Tale!
Inca din faza de proiect al acestui ansamblu am luat in calcul nevoia de intimitate a intregii tale familii. Astfel, apartamentele noastre dispun de suprafete generoase, conferind suficient spatiu si intimitate fiecarui membru al familiei. Toate apartamentele din cadrul complexului White Homes dispun de suficient spatiu si iti confera senzatia de confort si relaxare. In plus, am prevazut suficient spatiu chiar si pentru masina familiei tale!

Loc de Parcare Asigurat

Fiecare locuinta dispune de propriul loc de parcare, cu acces direct din strada principala. Astfel, securitatea si intretinerea vehiculului personal reprezinta o necesitate rezolvata din start.