Detaliile proiectului

 • Localizare

  Strada Soldat Constantin Stefan nr. 42–44

 • Suprafata construita

  1950 m2

 • Regim inaltime

  D+P+2E+M

 • Total apartamente

  26

 • Categorie:

Cum construim:

 

Interioare:

 

Redescopera stilul urban!

Proiectul GRIGORESCU este cel mai modern proiect întreprins de compania noastră. Având o arhitectura inedită și o compartimentare aparte a spațiilor de locuit, Proiectul Grigorescu se adresează tuturor categoriilor de vârstă și venituri. Situat în Sectorul 3 al Bucureștiului la adresa: strada Soldat Constantin Stefan, nr. 42 – 44, imobilul se dezvoltă pe o suprafață de 1950 mp, iar ca plan de înaltime este structurat pe D+P+2E+M, având în componența sa un număr total de 26 de apartamente tip Garsonieră, Apartamente de 2, 3 și 4 camere. Înca din faza incipientă de constructie, spațiile din cadrul imobilului au fost vândute în proporție de 95%.In premiera in modul de constructie al companiei noastre, fiecare apartament incorporat in cladire este compartimentat in mod diferit, astfel fiecare locatar va avea sansa de a intra in posesia unui spatiu inedit, gandit dupa cele mai moderne standarde ale arhitecturii urbane.

Fiecare apartament este contorizat individual si, de asemenea, fiecare proprietar va avea acces la locurile de parcare special amenajate in jurul cladirii si care sunt puse la dispozitie de compania noastra.

Prin pozitionarea sa in cadrul Sectorului 3 al Capitalei, locatari ansamblului dispun de acces facil atat la mijloace de transport in comun (statia de Metrou 1 Decembrie 1918 si mai multe linii RATB) dar si la Centre de Educatie si unul dintre cele mai mari Centre Comerciale din estul orasului (Auchan, Metro, OBI, Decathlon).

BENEFICIAR: Vasile Building & Investment