Detaliile proiectului

 • Localizare

  str. Malul Mierii nr. 49-53

 • Suprafata construita

  3500 mp

 • Regim inaltime

  D+P+2E+M

 • Total apartamente

  38

 • Categorie:

Randari 3D:

 

Cum construim:

 

Interioare:

 

Bucura-te de armonia orasului!

Amplasat într-un cartier liniștit în Sectorul 3 al Capitalei, in zona 1 Decembrie 1918, Proiectul MALUL MIERII beneficiază de o zonă cu trafic redus și numeroase spații verzi. Astfel, viitorii noștri locatari vor avea parte de liniștea și confortul mult dorit al unui imobil proiectat după cele mai moderne standarde ale arhitecturii urbane.

Clădirea este situat în cadrul Sectorului 3 al Capitalei la adresa strada Malul Mierii, Nr. 49 – 53 , având o suprafață de 3500 mp iar ca plan de înălțime este structurat pe D (Parcare)+P+2E+M. În componență sa sunt disponibile 38 de apartamente tip: Garsoniere, Apartamanete de 2 camere și Apartamente de 3, iar la nivelul Parterului locatarii au acces din apartamente la terase individuale!

Fiecare apartament este contorizat separat având ca FINISAJE: Geamuri Termopan, Gresie, Faianță, Parchet, Uși Interioare și Ușă Metalică la intrare iar ca AVANTAJE: Centrala Termică Individuală, Calorifere și Obiecte Sanitare incluse. Fiecare proprietar va avea acces la locurile de parcare special amenajate atât la subsolul clădirii cât și în jurul său, fiind puse în vânzare de compania noastră la prețul de: 3400 Euro / Subteran ; 1500 Euro / Suprateran.

BENEFICIAR: Vasile Building & Investment